Com puc registrar-me al Servei d'Obtenció de Documents (SOD) de Bibliosalut?

Per fer servir el Servei d'Obtenció de Documents (SOD) de Bibliosalut és necessari registrar-se prèviament com a usuari d'aquest servei. Per realitzar el registre hauràs de triar l'opció REGISTRA'T AL SOD, des de la pestanya SERVEIS del menú superior de Bibliosalut, triant l'opció SERVEI D'OBTENCIÓ DE DOCUMENTS (SOD) / REGISTRA'T AL SOD.

En primer lloc t'apareixerà la pantalla d'inici de sessió, que et demanarà la introducció de les teves CLAUS D'USUARI S (amb autenticació amb doble factor, si estàs fora dels centres de l'IB-Salut). Si precises informació sobre les claus S, pots consultar les pàgines d'ajuda.

Una vegada introduïdes les claus S, t'apareixerà una pantalla de benvinguda del Servei d'Obtenció de Documents (SOD), convidant-te a registrar-te.

Clicant sobre l'enllaç REGISTRA'T t'apareixerà el següent formulari de registre, en el que hauràs d'incorporar les teves dades d'identificació, necessàries per poder-te enviar els documents que ens vagis sol·licitant. Una vegada enviat aquest formulari, ja podràs fer ús del SOD. Màxim el següent dia laborable, rebràs en la teva bústia de correu la confirmació de l'alta en el Servei d'Obtenció de Documents (SOD) de Bibliosalut.

 

 

 

 

Avís legal | Pregunta a Bibliosalut
© 2020-2022 BIBLIOSALUT. Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears