Puc configurar Google Scholar perquè m'apareguin els enllaços de Bibliosalut?

Sí, seguint aquestes passes pots configurar Google Scholar perquè en els resultats de les cerques et surtin els enllaços als articles de les revistes de la col·lecció de Bibliosalut.

Passes per activar Bibliosalut a Google Scholar

1. Accedeix a Google Scholar, a través de l'adreça http://scholar.google.es/.

2. Selecciona al menú de la part superior esquerra l'opció Configuració.

3. Selecciona al menú de l'esquerra l'opció Enllaços de la biblioteca. Cerca Bibliosalut, selecciona Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears - Text complet Bibliosalut i prem el botó Desa. Has de tenir en compte que perquè el teu navegador recordi aquesta selecció has de tenir les galetes (cookies) activades (tens informació d'ajuda al costat del botó Desa).

Una vegada feta aquesta configuració als resultats de les cerques apareixerà l'enllaç indicant Text complet Bibliosalut, el qual et durà al nostre gestor d'enllaços (Full Text Finder), de la mateixa manera que a PubMed i a les altres bases de dades de Bibliosalut. D'aquesta forma podràs accedir als textos complets dels articles de les revistes de la col·lecció de Bibliosalut, o bé sol·licitar-los a través del Servei d'Obtenció de Documents (SOD).

En els resultats sense accés al text complet, tens la possibIlitat de sol·licitar els documents a través del Servei d'Obtenció de Documents (SOD). En el cas de les referències sense l'enllaç al text complet pots anar a l'opció >>, des d'on veuràs l'enllaç Text complet Bibliosalut, que et donarà accés a Sol·licitar aquest article al SOD de Bibliosalut.

 

Avís legal | Pregunta a Bibliosalut
© 2020-2022 BIBLIOSALUT. Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears