Diccionaris i traductors


Babelfish

Babelfish és un traductor online que permet traduïr textos en diversos idiomes. Permet realitzar consultes a la comunitat Babelfish i que altres usuaris contestin. També permet traduïr automàticament pàgines web i blocs només amb un clic.


[+ informació]

DeCS - Descriptores en Ciencias de la Salud

El vocabulari estructurat i trilingüe DeCS - Descriptores en Ciencias de la Salud va ser creat per servir com un llenguatge únic en la indexació d'articles de revistes científiques, llibres, annals de congressos, informes tècnics, i altres tipus de materials, així com per ser usat en la recerca i recuperació d'assumptes de la literatura científica en les fonts d'informació disponibles a la Biblioteca Virtual en Salut.

 


[+ informació]

DeepL

Traductor gratuït que detecta automàticament l'idioma a traduir. També té una versió per a traduir documents de text.
[+ informació]

DEMCAT (Diccionari enciclopèdic de medicina en català)

El DEMCAT (Diccionari enciclopèdic de medicina en català) es refereix tant al diccionari en sentit estricte com al portal que s'ha creat per dialogar amb els usuaris i parlants, i per promoure'n la difusió.

[+ informació]

Diccionari de Recerca clínica de medicaments

El Diccionari de Recerca clínica de medicaments Es tracta de la versió en línia del Diccionari de recerca clínica de medicaments, elaborat conjuntament per la Fundació Dr. Antoni Esteve i el TERMCAT, amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Completa l’obra una breu selecció de termes que designen els principals agents que intervenen en les diverses fases d’un assaig clínic. Cada terme inclou les denominacions en català i els equivalents en castellà i anglès, a més d’una definició i, si escau, notes complementàries.

[+ informació]

Diccionari enciclopèdic de medicina

El Diccionari enciclopèdic de medicina és un diccionari mèdic en llengua catalana. Els articles contenen diverses informacions: l'entrada, els diversos significats (accepcions i subaccepcions), les indicacions gramaticals, l'etimologia, la traducció a altres llengües, les remissions i els sinònims, etc.

[+ informació]

Google Translate

Google Translate és un servei de traducció gratuït que ofereix serveis de traducció instantània entre 57 idiomes diferents. Es poden traduir paraules, frases i pàgines web entre qualsevol combinació dels idiomes suportats.

[+ informació]

Lèxic de fàrmacs

El Lèxic de fàrmacs, elaborat pel Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i el TERMCAT, recull termes que designen els fàrmacs d’ús més generalitzat.

[+ informació]