Pregunta a Bibliosalut > Preguntes freqüents (FAQ)

Incidència d'accés a RefWorks amb les claus S / Incidencia de acceso a RefWorks con las claves S

Solució

Incidència d'accés a RefWorks amb les claus S

Tenim un problema tècnic que impedeix accedir directament a RefWorks amb les claus S. Per favor, mentre resolem aquesta incidència, segueix aquestes passes per entrar al teu compte de RefWorks. Gràcies i disculpa les molèsties.

1. Intenta accedir a RefWorks des de Bibliosalut de la forma habitual, o bé vés directament a http://www.bibliosalut.com/refworks

2. A la pantalla d'OpenAthens que t'apareixerà, escriu la paraula BIBLIOSALUT en la caixa SEARCH, triant l'opció "Bibliosalut. Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears". D'aquesta forma podràs entrar provisionalment al teu compte de RefWorks, mentre solucionam la incidència.

 

Incidencia de acceso a RefWorks con las claves S

Tenemos un problema técnico que impide acceder directamente a RefWorks con las claves S. Por favor, mientras resolvemos esta incidencia, sigue estos pasos para entrar en tu cuenta de RefWorks. Gracias y disculpa las molestias.

1. Intenta entrar a RefWorks desde Bibliosalut de la forma habitual, o bien accede directamente a http://www.bibliosalut.com/refworks.

2. En la pantalla de OpenAthens que te aparecerá, escribe la palabra BIBLIOSALUT en la caja de búsqueda, eligiendo la opción "Bibliosalut. Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears". De esta forma podrás entrar provisionalmente en tu cuenta de RefWorks, mientras solucionamos la incidencia.

 

 
Ha estat útil aquest article? / no
Detalls de l'article
Identificador d'article: 26
Categoria: Notícies / Noticias
data d'alta: 16-05-2016 11:49
Vistes: 266
Valoració (Votar): Valoració de l'article 4.2/5.0 (5)

 
<< Tornar enrere