Base de coneixement
Bibliosalut > Pregunta a Bibliosalut > Base de coneixement

Problemes amb les claus S / Problemas con las claves S

Solució

Si no et funcionen les CLAUS D'USUARI S per accedir als continguts de Bibliosalut, hauràs de canviar la teva contrasenya. Per canviar-la has d'anar a l'adreça http://gid.ssib.es (https://portalgid.ssib.es si estàs fora del teu centre). En aquesta pàgina el sistema et demanarà que posis la teva antiga contrasenya i la nova dues vegades. A partir d'aquell moment podràs accedir als recursos de Bibliosalut, així com a la resta d'aplicacions que fan servir les CLAUS D'USUARI S.

Si el problema és que has oblidat la contrasenya de les teves CLAUS D'USUARI S, hauràs d'anar a http://gid.ssib.es des del teu centre, pitjar sobre l'enllaç "¿Ha olvidado la contraseña?", que veuràs a l'esquerra i seguir les passes indicades a la pantalla. Si aquest sistema no et va bé, hauràs de contactar amb el departament de recursos humans del teu centre, o bé trucar al teu CAU d'informàtica.

Més informació sobre les CLAUS D'USUARI S.

 

Si no te funcionan las CLAVES DE USUARIO S para acceder a los contenidos de Bibliosalut, tendrás que cambiar tu contraseña. Para cambiarla has de ir a la dirección http://gid.ssib.es (https://portalgid.ssib.es si estás fuera de tu centro). En esta página el sistema te solicitará que pongas tu antigua contraseña y la nueva dos veces. A partir de ese momento podrás acceder a los recursos de Bibliosalut, así como al resto de aplicaciones que utilizan las CLAVES DE USUARIO S.

Si el problema es que has olvidado la contraseña de tus CLAVES DE USUARIO S, deberás ir a http://gid.ssib.es desde tu centro, pulsar sobre el enlace "¿Ha olvidado la contraseña?", que verás a la izquierda y seguir los pasos indicados en pantalla. Si este sistema no te va bien, tendrás que contactar con el departamento de recursos humanos de tu centro, o bien llamar a tu CAU de informática.

Más información sobre las CLAVES DE USUARIO S.

 
Ha estat útil aquest article? si / no
Articles relacionats "Claus usuari s" - "Claves usuario s"
Com registrar-se a EndNote Web - Cómo registarse en EndNote Web
Com configurar els enllaços de Bibliosalut a Google Scholar (Google Acadèmic) / Cómo configurar los enlaces de Bibliosalut en Google Scholar (Google Académico)
Incidència canvi tecnològic en el sistema d'accés a Bibliosalut / Incidencia cambio tecnológico en el sistema de acceso a Bibliosalut
Detalls de l'article
ID de l'article: 23
Categoria: Com accedir a la Biblioteca Virtual / Cómo acceder a la Biblioteca Virtual
Data afegit: 11-04-2014 11:14
Lectures: 3072
Valoració (Vots): Article valorat 5.0/5.0 (1)

 
« Tornar