Base de coneixement
Bibliosalut > Pregunta a Bibliosalut > Base de coneixement

Sol·licitud d'activació de les claus S per a professionals jubilats / Solicitud de activación de las claves S para profesionales jubilados

Solució

Sol·licitud d'activació de les claus S per a professionals jubilats del Sistema Sanitari Públic de les Illes Balears

Si estàs jubilat, i treballaves a un dels centres del Sistema Sanitari Públic de les Illes Balears, pots sol·licitar-nos la reactivació de les teves CLAUS D'USUARI S, per tal de continuar emprant els recursos i serveis de Bibliosalut. Entra en el formulari de sol·licitud i indica'ns el teu nom, llinatges, DNI, antic usuari S (sense la contrasenya), e-mail i telèfon. Una vegada finalitzada la corresponent tramitació, ens posarem en contacte amb tu, per tal de comunicar-te la reactivació de les teves claus S.

Si tens algun dubte sobre aquest procediment, Pregunta a Bibliosalut.

Caducitat de la contrasenya del teu USUARI S
Si no et funciona l'USUARI S, possiblement sigui perquè la teva contrasenya ha caducat (caduca cada 90 dies). Per canviar-la has d'anar a l'adreça https://portalgid.ssib.es. En aquesta pàgina el sistema et demanarà que posis la teva antiga contrasenya i la nova dues vegades. A partir d'aquell moment podràs accedir de nou als recursos i serveis de Bibliosalut. Si tens qualsevol problema amb el procediment de canvi de contranseya, telefona al CAU (971 225 775).

 

Solicitud de activación de las claves S para profesionales jubilados del Sistema Sanitario Público de las Illes Balears

Si estás jubilado, y trabajabas en uno de los centros del Sistema Sanitario Público de las Illes Balears, puedes solicitarnos la reactivación de tus CLAVES DE USUARIO S, a fin de seguir utilizando los recursos y servicios de Bibliosalut. Entra en el formulario de solicitud e indícanos tu nombre, apellidos, DNI, antiguo usuario S (sin contraseña), e-mail y teléfono. Una vez concluida la correspondiente tramitación, nos pondremos en contacto contigo, para comunicarte la reactivación de tus claves S.

Si tienes alguna duda sobre este procedimiento, Pregunta a Bibliosalut.

Caducidad de la contraseña de tu USUARIO S
Si no te funciona el USUARIO S, posiblemente sea porque tu contraseña ha caducado (caduca cada 90 días). Para cambiarla tienes que ir a la dirección https://portalgid.ssib.es. En esta página el sistema te solicitará que pongas tu antigua contraseña y la nueva dos veces. A partir de aquel momento podrás acceder de nuevo a los recursos y servicios de Bibliosalut. Si tienes cualquier problema con el procedimiento de cambio de contraseña, llama al CAU (971 225 775).

 
Ha estat útil aquest article? si / no
Articles relacionats "Claus usuari s" per a professionals de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) / "Claves usuario s" para profesionales de la Fundación Banco de Sangre y Tejidos de las Illes Balears (FBSTIB)
"Claus usuari s" per a investigadors de l'IdISBa de la UIB / "Claves usuario s" para investigadores del IdISBa de la UIB
"Claus usuari s" per a professionals de la Conselleria de Salut - "Claves s" para profesionales de la Consejería de Salud
Com configurar els enllaços de Bibliosalut a Google Scholar (Google Acadèmic) / Cómo configurar los enlaces de Bibliosalut en Google Scholar (Google Académico)
"Claus usuari s" - "Claves usuario s"
Detalls de l'article
ID de l'article: 20
Categoria: Com accedir a la Biblioteca Virtual / Cómo acceder a la Biblioteca Virtual
Data afegit: 26-01-2014 19:18
Lectures: 498
Valoració (Vots): Article valorat 2.3/5.0 (3)

 
« Tornar