Som un/a professional jubilat/da del sistema sanitari públic de les Illes Balears. Puc continuar accedint als recursos de Bibliosalut?

Si estàs jubilat, i treballaves a un dels centres del sistema sanitari públic de les Illes Balears, pots sol·licitar-nos la reactivació de les teves CLAUS D'USUARI S, per tal de continuar emprant els recursos de Bibliosalut. Entra en el formulari de sol·licitud i indica'ns el teu nom, llinatges, DNI, antic usuari S (sense la contrasenya), e-mail i telèfon. Una vegada finalitzada la corresponent tramitació, ens posarem en contacte amb tu, per tal de comunicar-te la reactivació de les teves claus S.

Si tens algun dubte sobre aquest procediment, Pregunta a Bibliosalut.

Caducitat de la contrasenya del teu USUARI S
Si no et funciona l'USUARI S, possiblement sigui perquè la teva contrasenya ha caducat (caduca cada 90 dies). Per canviar-la has d'anar a l'adreça https://portalgid.ssib.es. En aquesta pàgina el sistema et demanarà que posis la teva antiga contrasenya i la nova dues vegades. A partir d'aquell moment podràs accedir de nou als recursos de Bibliosalut. Si tens qualsevol problema amb el procediment de canvi de contrasenya, telefona al CAU (971 225 775).

Avís legal | Pregunta a Bibliosalut
© 2020-2021 BIBLIOSALUT. Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears